Saturday, 29 September 2012

Terloncat-loncat..:)


waaaa...macam nak menjeritt...loncat2 ni,but..control..control nina...behave...hihi..:)
nak tau x kenape..??xnak tau pon xpe..nina nak cite jugak..aa..xtau..xtau..
supaya..semua cerita yang nina kongsikan kat sini menjadi kenangan..nina nanti..:)

semalam Mr.F cakap..Mak(mak Mr.F..but i call Mak)..cakap lepas wedding Mrs.H..blan 12 ni..
mak nak masuk meminang nina..waaaa....hipp..hipp..hooreeyyy...
 tapi..InsyALLAH kalau xde pape hal.. hal tu akan jadi kenyataan..
.doakan nina ye..*gatal*..hihi..:)

tapi 1 hal lagi yang nina best..coz Mr.F la..hihihi..
masa dia cite tu nina jus buat besa2 je...,xtunjuk teruja nina pon..
~padahal dah terloncat-loncat mcm katak dh...haha~~
nina jus msg kate "yela"...tau x ape dia balas...??..jeng..jeng..jengggg...
dia balas " if tak teruja..and wat bodoh ja,mybe xjdi la kot"

hihih..marah..upenyeee....,comel la Mr.F ni...hehe..:)
ntah la hati nina suka..,dah lama nina tunggu saat ni..
mane mungkin nina xteruja kan..kan..,

pompuan mana xsuka kalau..orang yang kita sayang..
nak kuatkan lagi hubungan ni kan..kan.
menjadi yang halal..untuknya....*perrhhh ayattt..haha*
setuju x kaum hawa  sekalian..??..:)

lagi pon nina masih tunggu kate *Konfem* baru la nina akan double triple teruja..hihi..
so..Mr.F..saya masih menunggu jawapan gembira dari awak...
preparation kena buat...molek2..,right?

doakan nina ye semua..
semoga jodoh kami kuat...hingga ke akhir hayat..amin...:)
Dia adalah cinta pertama,dan insyaALLAH dia jugalah yg terakhir..:)

memang gambaq ari raye je le..dapat letak..coz gambaq ni je ade..
kami dah lama xbergambar...hihi..so..,tengok la..jangan bosan ye..hahaha..:)

byee....:)

8 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa sentiasa doakan nina...
happy always !

zila manaf said...

sweeetttt

Chic Na said...

good news ni. moga korang cepat2 disatukan. Ameen. ;)

nina said...

eyqa..tima kasih tau..:)

nina said...

tq..zila..:)

nina said...

aminnn..thanks chic na..:)

mOoN said...

semoga dipermudahkan semuanya ea.. :D

nina said...

thanks moon..:)