Sunday, 30 September 2012

Contest - I love Hijab..:)


waahh..arini..tetibe pulak gatal nak join contest ni..hihi..
yang dianjurkan oleh...Anis Eshop
hadiah dia lumayan beb....

yang lagi nina tertarik coz tajuk contest ni...."i love Hijab"..
yaa..i love hijab to much...:)..hihi..

then..nina nak support owner ni..untuk buat survey 
tudung/hijab yang kita minat....
mane tau tudung yang nina minat n suka sangat2 ni..
boleh dapat harga yang lebih murah...kalau owner ni keluarkan..haha..:)

nampak x..hadiah dia lumayannn..,hope ade rezeki..boleh tambah koleksi..hihi..:)


sape2 nak join klik je mane2 pic kat atas ni ye...:)

nak tengok x tudung ape yang nina suka sangat..sangat..sangat...tu.....
first tengok dah jatuh cinta....tapi harga mahal sikit la..rm89...haaiiisshhh...
ikutkan hati nak beli lagi.....,boleh ye Mr.F....:)..hihi.

ni la shawlnyeee...~ngee~

shawl ni berbentuk half moon..memang cantik..n kemas kalau dari belakang..
xpayah nak ejas2 dah..*kalau dari depan kena pandai2 la..hihi..*
tapi memang mudah sangat pakai..,tengok cantik x nina pakai....hahaha
*perrhhh..perasan giler minah ni..haha*

bukan nina kata nina pakai tudung tu cantik...huk..huk..
tapi..tudung yang dipakai tu yang cantik...adooii...suke salah paham..haha..

mudah2an..ade rezeki nina tok tambahkan koleksi shawl nina...hihi..:)

Jom pakat2 like pic ni esokkk..haha..:)

bye...:)