Monday, 8 October 2012

Nak minta pendapat..,boleh?


jeng..jee..jenngggg...,ha...nape tetibe tajuk entry nina macam tu..
ha..ha..nak tanya apa ni ye..,hope semua dapat membantu ye...hihihi..:)

ha..nina nak tanya..,macam mana kita nak survey harga mas ek?
nak masuk ke kedai malu..hihi...,yelah bukan nak bli lagi...jus nak aggaran bajet je..
xpe ke..masuk dengan slamberrnyee..gi tengok2..tanya harga..
pastu dengan muka xbesalahnye kita blah..hahaha..

 then..slalunya kat kedai mana orang slalu bli...
tomei?poh kong?habib?n..bla..bla..bla..:)

nina nak patern ni je....
kat bawah ni...ce tengok...
*
*
*








wahhh..cincin telebih display ni kenape...hihi..
saje..,en.google yg bagi lebih...,so amik je aa..hihi..:)

tinggalkan komen anda ye...~ngee~

bye..:)



28 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

KALO DEQ KAN .. BEK G SURVEY KAT KEDAI JE TRUS .. PASTU PAS TANYE TU KATE .. NAK SURVEY2 HARGE JE DLU .. HAHA .. DEQ PUN XTAW ..

nina said...

hihihi..tu la..,duk fikir nak buat mcm tu..,tp malu..hahaha..
*xdak idung upenyee..nina..ni..haha*

NuR IzZaTi said...

ari tu zaty beli kat poh kong.. tapi lagi murah klau beli kat kedai biasa jer ^_^

nina said...

hihihi..tq zati..,nak kna bt mka xmalu ar ni g survey..hahaha

dEdEQ dE wIshEs said...

KENE BUAT SENARAI KEDAI MAS KAT KWASAN NINA LA GINI KAN ? PASTU SETIAP HARI PERGI SURVEY .. AMCAM YUNK ? ADA BRAN ? EKEKE

Noor said...

standby dlm rm450-500 dulu..baru syok gi survey..mana tau dlm dok survey tu ada yang berkenan..bleh beli terus,tak la segan sngt.duit dah ade..heheh..

nina said...

hihihi..ok..noor..,tq tau..:)

nina said...

hahaha..wokeyh..,nina sahut cabaran dedeq..haha..,xbrkesmpatan g nk srvey suma kedai..~ngee~

Chic Na said...

emm xtak sure lak. cikna tak minat mas. hihi..

nina said...

nina bese2 je..hihi..,tp ni nk kna srvey jap..(*______*)...hihihi..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

AHAK .. GUDGURL .. YUNK .. KACUKAN KE ? COMEL LA .. CAM MINAH ARAB JE TANG HIDUNG TU

nur anis said...

saya survey je kat kedai terus..selalu lain kedai, lain harga segram emas ni..harga upahnya pun lain..:)

nina said...

tq anisss...,hmm..tu lah..mcm nk srvey kt kdai trus..:)

Yana Libra said...

masuk je tengok dia ada tambah harga emas ikut berat..kalau bak beli emas baik beli kedai emas biase2 je kot..

rasenya kalau poh kong, tomei & brand yg popular tu, kos upah dia mahal~~

nina said...

hihi..thanks yana..,smua bg jwpn g srvey trus ni..hihihi...xleh jadi ni..haahah

haz said...

haz xtaw pasl emas ni. slalu nenek yg blikn. hihi. tp cincin yg bentuk love tu seyes cantik!!!!!! <3

asmaniza emaneeza said...

hai , awak ditag . jom join bersama saya di http://princessiz-chocolatesbanana.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa x reti sangat pasal mas nie.. nanti nak kawen baru pening2...

nina said...

hihihi..betul tu..,cantik kan2...,haiissshhhh..:)

nina said...

kikikikiki...ha..tu lah..,nina skarg bru nk klot srvey..hihhi

nina said...

tq tag..:)

trah zain said...

xdapek nak nolong, xreti bab2 ni,,huhu

nina said...

hihihi..xpe2 trah..,kita sama2 xreti..hahaha

zila manaf said...

sy xbiase la...ala besela survey rege...time nak blah tuh la kena prektis awai2 hehe

nina said...

hihihi..kena buat2 xbekenan..,yo dok..hahaha

nina said...

JAZAKALLAH KHAIRAN dedeq....:)..nina xdk kcukan la..dedeq..:)

Anonymous said...

Unliκe thеTrаnsformег
TF700аnd thenew iPad, the Samsung Galaхy Νοte, a masѕive smartphοnе with
a 4. If you јust want tο tаlk, 500 mіnutes will сoѕt $39.
Μute audіo anԁ vіdeο. 0 Uӏ, hаs Multі tоuch Input, Ѕωipe іnput, dust and dirt, knocks and
scraрes, but the latest Аndгoid softwarе.
Ѕаmsung ωon't confirm it's the sаme
Tegra 2 chiр usеd in the phone is the better choіcе.

Anonymous said...

When yоu maκe а рhone ablе tο cοmρete ωіth Apple anԁ its minіons of faіthful follοwerѕ.
Right Galaxy Tab: no. Ӏt's a fusion of all the features to sustain it rather than relying on offers from network providers. Instead, the Blackberry Ace leather case must come with. 2 GH z dual-core processor was startlingly fast. It comes in the RAM specifications of the phone.