Thursday, 12 July 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize

Assalammualaikum..

wahhhhh..puas bejalan,terjah menerjah,buat kacau kat blog orang,folow memolow..
then,terjumpalah...harta karun ni....,ni kat bawah ni..ce tengok..jangan malas2..hahaha...
*
*
*
*
*

ha..amacam..menarik tak?mata nina dah terpukau dengan kamera tu la...
comel sangat..tambah2 ada colour biru plak..adooiii..memikat hati..~ngee~~
yang lain dah xnampak dah ha..hahaha..harap ada rezeki nina nak dapat kamera tu..pree2 hihihi..:)

wokeyh...GA ni dianjurkan oleh Cik Buaya (Kisah Klasik Azura)

syarat kelayakan:

follow blog Kisah Klasik Azura Like Fan Page ---> Cik Buaya (Kisah Klasik Azura) di FB 
Buat entri tajuk : Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize
letakkan banner GA dan link kan ke Cik Buaya
pilih salah satu hadiah di bawah ni
tag 3 orang rakan blogger pastikan mereka tahu
pastu komen kat entri Cik Buaya



senarai hadiah:
1. Kamera Lomo with film worth RM50++ 
2. Miss Rose Make Up Pallete worth RM50++
3. Topup bernilai RM50
4. Wang Tunai berjumlah RM50

waaa...menarik kan adiah2 tu...,rambang mata ha..hahaha
tapi kamera lomo biru tetap di hati...hahahaha
jom la pakat2 join..xkan xmau kot orang nak bagi pree2  ni..
lau nak join and nak tau maklumat selengkapnya..klik baner kat atas ye..

tag : Nur Izzati
        Nur Atiqah
          Pecinta Pink

sape bertuah dia la dapat.....,jelez..jelez...camni...~ngee~~

bye...:)

5 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

thanks tag eyqa....

NuR IzZaTi said...

tq tag ^___^

♥ainie muniera♥ said...

dari segmen yang same . mekaseh follow . kite dah follow sini balek ^^ weewwee

Pecinta pink^^ said...

thanz ye tag:)

Azura @ cik buaya said...

Terima Kasih sebab sudi join GA cik buaya :D

Jangan lupa like link sponsor

http://www.facebook.com/PurseLoversOnline

dan semak no bertuah anda disini

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-cik-buaya-1st-giveaway.html

terima kasih sekali lagi
nntkan keputusan pemenang ok :)