Sunday, 1 July 2012

Sepriseeeee...untuk AWAK..:)


Assalammualaikum...

ha...hampa suma...tengah bat ape tu...,nak dengaq story mori x??
ape??..xnak??xpela..nina tulis kat blog nina jee...ea...
~aduuussshhh..memang la tulis kat blog hang je..,xkan nak semak kat blog org len plak..ayoyoyoo...~

hahaha..merepek sudahhh.....ha..1 July 2012 tarikh ni la yang nina tunggu..tunggu tuuu...
why?why?why?dont play play...*phua chu kang*..lame xtengok cite ni kan..
korang penah tengok x?eh..eh..skarang ni bkan nk story sal phua chu kang ke ape..,terselit tibe2..hihi

ha..sebenaqnya..tarikh tu..genap la 9taun nina kenal Mr.F...hihi..
alaaahh..9taun jee..tu pon nak kecoh...~ngeee~~ *whatever**
tapi..memang bkan senang tok sampai lame tu...,mybe ade lagi yang lame pade ni kan..
apetah lagi becinta jarak jauh kan..kan...memang kena da kepercayaan yang kuat...

tambah pulak Mr.F ni budak pandai.. *bukan nak puji..hihi*
 and selalu sangat merantau..then..sekarang dah berkejaya pulak...
tipu la kalau hati ni xde rase takot huhu...memang kena think positif je..
tapi tipu jugak kalau xde fikir negatif kan...*saye mnusia biase**..huhuhu..

kalau ikutkan tu...dah banyak sgt..sgt..sgt..Mr.F bekorban untuk nina..
smpai sekarang Alhamdulillah dia masih lagi tak berubah..masih care sal diri nina..
dia lah..teman,dia la sahabat karib,dia la pendengar setia..,dia jadi semua untuk nina..

setiap mase dia ada..,xkira la time susah,senang,hepi or sedih...
dia pasti akan ade teman nina..*walaupon jus dalam msg..
dia pasti ade..even time tu dia tengah marahh sgt kat nina..hihii..:)

**dah..dah..xpayah nak melalut jiwang lebih2 pulak..nyampah plak orang bace satgi..hahahaha**

okeyh..okeyh...back to the story..
nina ade nak buat seprise kat Mr.F..,sebulan sebelum dah fikir..hahaha
macam2 men kat fikiran ni..huhuhu...fikir punya fikir....
rancang punya rancang...,aleh-aleh..macam ni je yang dapat buat..ngeh..ngeh..ngeh..
ce...tengok kat bawahhh..ape yang jadi...

*
*
*
*
*

sebulann sebelum annivesary...dah telebih exited merancang..
and jadi la bende alah yang xseberapa ni...hihi
cantik x?? ~hmm..nak soroh puji cantik lerr tuuu~
hahaha..time kasihhhhhh...:)


eh..eh..gambaq macam same ngan atas jeee...
adooiii...kantoii..hahahaha..*macam xde gambaq len jeee...bajet la tuuuu..***
uuppssss...untuk mengelakkan ade yang xpuas ati...tuu..
eh ade..ke...,uuiissshhh..xbik berfikiran negatif kan..kan..,suma cumel2..n baik2 kan..:)

sebenaqnyee..nak ikut tema kad yang nina buat ni..,and kebetulan pulak..
gambaq Mr.F...pon ade pose gaya yang sama..hahahaha..
so camni la hasilnyaaaa...,memang kena laa...kuang..kuang..kuang..:)
special punya kad nina bagi untuk Mr.F....
JENG..JE..JENGGGGG......:)

edit skit ma..:)
nak jugak kale biru..kan...

aaiiyyaakk...tetiba tejumpa benda alah yang comel ni...,
biru pulak kann love yang tertempek kat geqek tuu..,ape gi tanpa membuang masa
nina pon ambik la..hahaha...comel kan geqek tuuuu....
ha?ha?geqek??...hihi..uuppsssss....mesti korang ade yang xtau kan..kan..???
geqek tu = basikal...la..adooii..tu pon xtau ke..hihi..:)

ha..dah ade kad..konfem la kena ade hadiah kan..
ade..ade..jangan risau...,ni..kat bawah ni...
ce..ce..tengokkk..:)


macam besaq jee...hahaha..*alahh..jangan tetipu..gimik gambaq je lebih...tuu...
nak tau apeee..??ha..biaq Mr.F je tau ape ade kat dalam tuuu..
sebab tu adiah dia...hihihi...:)


**bersambung ye...:)**

yeaayyyyyyyy...nina dah nak balik kedahhhhh...
insyaAllah nnti jumpa lagi ye..
bye semua.:-)

6 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah, sweetnye.. 9tahun dah..
eyqa doa agar berkekalan yerk..
cantik hadiah..

anamizu kaito said...

wahhh dah 9 tahun ea nina kawan?? wahhh lame.. moge2 kekal selamanya..hehe


besnye ade surprise camtu! hehe





Luv,
cik ana

NuR IzZaTi said...

sweeeetttt!!! cepat2 kawin dear! semoga kekal hgga akhir hayat! ^___^

Lawa Collections✿ said...

hai salam kenal... saya followers anda yg ke 101 ^__^

CikPuan Ira said...

so sweet.. ;)

nina said...

hihi..thanks suma..doakan hbungan kami..,nnti mai mkan nsik mnyak kat kedah ye..hahahaha..**gelak nakal..:)