Saturday, 14 July 2012

Segmen | Header Blog Baru Pilihan


Selamat malam semua,sebelum nina nak melelapkan mata dan bermimpikan yang indah2 belaka
*haha..ayat xboleh blah..*

nina nak join 1 segmen ni..,saja seronok2 mengisi masa lapang..kan..
mana tau boleh promote blog nina yang comot ni..hahaha..
sesuai la untuk nina join segmen ni....,sebab ape?

yelah..blog nina kan baru je nak berjinak2 dengan dunia blogger ni...
sekadar suka2 and mengisi masa yang banyak terlapang ni..apa salahnya kan..hihihi..
join je la..mana tau dapat "header blog baru pilihan"..hahaha..
~macam la header cantik sangat....kuang..kuang..kuang...~
malunyeeeeeeeeee.....~ngee~

sapa nak join klik banner kat bawah ni ye..:-)


bye..:)

1 comment:

eiqa azra said...

jemput join GA..

http://ctrie.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-eiqa-ain.html