Saturday, 28 July 2012

Awesome GiveAway by Aina Mansor


hai..semua,dah tido ka belum ni?jangan tido lewat...
nanti susah nak bangun sahur..macam mane?
**eh..eh..hang kalot kat orang..yang hang tu xtidoq lagi awatnyaa...**
hihihihihihi..bukan xmau tido la..tapi mata ni "ketegaq" tak mau tido lagi...
issshhhh..geram betul...,kalau time buat qeja tu...mengantuk sedia...
cee..xbuat keja...melangut ja..depan ni..,buat benda2 laqho...
tak kalot pulak nak tido n00ooo...ishh..isshhh..nina..nina..hmmm..

dah..dah..membebel...ja...kan,orang kedah kata...beletiaq...,ada tau?
ok2...sebenar-benarnya..ni nina nak join 1 giveway ni..
xdak paksaan atau terpaksa....*eh sama la tu..aiyaakkk*..

dari hati yang ikhlas lagi bersih ni..,
ditambah pulak dengan senyuman yang manis lagi menawan ni...
waaa...rasa dunia ni..bagai ana yang punyaaaa....
*hahahaha..bapak perasan perempuan ni..*
bukan apa..senyum manis tu sebab nak bodek kat si comel Aina Mansor..hihi..
hadiah-hadiah...dia supep..menarik beb...

jom kita join ramai-ramai..
memeriahkan lagi..Awesome GiveAway by Aina Mansor..
mana tau..rezeki masing-masing kan..hihi..:)
kalau nak join klik banner kat bawah ni ye..
*
*

so kalau nak tau dengan lebih detail..tuuuuuuuuu..
and nak tau apa hadiah yang menarik tertarik kau memang de bomm tuuuu..
sila la klik banner kat atas ye...
anjuran..Aina Mansor...

ok..selamat malam semua..
bye..

2 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

gud luck sis! ;)

nina said...

thanks qtiqah..,jom la join skali...:)