Sunday, 22 July 2012

serius besssstttt...:)


selamat malam semua..,mataku yang comel ni masih belum mengantuk..haha.. 
*comel la sangat..eeuuwww..mata ke atas..tangan di bahu..**
tapi nak paksa tidur jugak coz..jap lagi susah pulak bangun tido ha..nak sahur....,
ish..ish...nak salahkan sapa??jangan salahkan ibu yang mengandung....,xmau..xmau..lagu tu...
lagu "untuk dia sleeq ft najwa latif" xpa..tengah femes lani..hahaha..
eh..apa kena mengena la kan..adooiii..mamun ka apa minah ni..~ngee~

wokeyh..wokeyh..sebelum miss nina ni..(bukan miss nina artis tu ye) terus merepek-repek..
dengan lebih lanjut...,yang tak kan khatam pon cerita dia...
straight to the point...la,banyak sangat selekoh ni...satgi sesat xjumpa jalan balik pulak..hahaha

nina nak ajak layan cita korea ni...,eh..korea ke taiwan..hahhaaha..
xtahu la..nina bukan peminat tegar..,tapi suam-suam kuku gitu...hahaha..
apa benda la nina ni kan...,ntah betul ke tak sebut tu...*whateverrr*

seriusly...serius..serius....memang bes gilarrrrrr...cerita ni....
kalau gila tu tak tau la...,dont blame on me...hahhaha..
**broken english..lalalalalal.lalalaala..
oh my englisshhhh..:)

"Devil Beside You"


tengok tu sweet xsweet...sarung tangan pon sekali ha..
banyak lagi yang sweet..sweett..mueett..jeles oo tengokkk..hihi

terbaaaiiikkkkk..boiboiboy....~ngeee~~
sweettt sangat2 cerita ni...layannnnnn....:)
hero...aauuuwwmmmmm..tangkap cintan beb...
uupppssss...behave..behave nina....,Mr.F marah jap lagi..hihihihi..
*jus kiding dear...**saja nak mencetuskan kontrovesi yang xpanas ni..hahaha..

ha...satu lagi derr..., "Personal taste"
*adoii..mentang2 baru bis layan cerita bohsia...dah kena kejutan budaya ke apa..*
~ngeee~~..cerita ni pon bessttt....seriusssssss....
berapa banyak serius ba....hihi...

sapa peminat tegar Lee min ho ni.....
konfem si gadis..si gadis di luar sana kan...,sejibik macam kawan nina..
adooii..berebut-rebut nak-nak kat Lee min ho ni..aiiyyakkkk...
*tapi saya tetap nak dekat Myheroooo...walalalaalalala...**
ppssstttttt...rahsiaaa....hahahaaha..cekonon ja kan....peacee..:)



kalau cerita ni dah main kat tv dah...,tv beqapa nina tak tau..coz dah lama dah tak tengok tv..huhu
asyik layan kat tonton..,youtube....tak pon dramatvonline...,
dah xpayah susah2 tengok wayang dah..hihi..

layan la cerita ni...,mesti ada yang dah tengok n belum kan..kan..kan..kan..
laayannnn la..layannn la......kita zaasssssssss..melodi...~ngee~

layaaannnnnnn...:)

Lee Min Ho...

Mike He..


byee....:)


13 comments:

ary_lee said...

salah satu sebab citer tu best adalah hero yang hensem..
Heeeeeeeeeeeeeeeeeee:P

nina said...

hihihi...betul3..:)

Cik Honney said...

ntv 7 skrg pun byk crite korea yg best2x...huhu rindu nk tgk ntv 7...sejak pindah ke swak nie siaran ntv 7 xdpt deh...so sad....ohh tidakkk saya sudah mau histeria...huhu

nina said...

hihihi...tu la kan.cite korea memang besssssstttttttt...:)
sabar ye cik honney..hihi

trah zain said...

hensem dua org tu..haha

nina said...

hihi..tau xpa..:)

haz said...

waaaahhh. sangat suke due2 cite!! suke mike he suke lee minho sebab due2 encem! hahahha xD haz follow sni yee =)

nina said...

hhihihi..haz...bes kan2...,rgi kalu xtgok..kan..~ngee~

haz said...

taw xpee~~ heheh ^^ nina tgk x cite dia lagi satu yg why why love tu? tu pon best gilaa! ^^

nina said...

yeke..?blom lagi la..,nk tgok la mcm ni..trus nak cari macam ni...~ngee~..

haz said...

besttt~ haz tgk cite tu dl sblm devils beside me. plakon yg same. mike he n rainie yang. diorg sangat sweet! tp mcm biase lah mike he awl2 tu jht giler n ego tinggi. but at the same time so sweet~ haha

nina said...

tu..la..nina suka sgt watak mike he...,bes gler dia blakon....waaaa..xsabaq nak cari cite tu..bleh layannnnnnnn..:)
tq haz...:)

haz said...

kan kan~ dh la encem giler! hahaha ur welcome =)